PALOKATKOSUUNNITTELU

Nopeasti

Meidän kautta saat laadukkaan palokatkosuunnitelmat tarvittaessa myös hyvin nopealla aikataululla, jopa alle viikossa! Tarjoukset suunnittelusta kahden päivän sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Kysy tarjous heti tänään numerosta: 040 842 5990

Ammattitaidolla

Palovex Oy:n kautta saat tilattua laadukkaan palokatkosuunnitelman kaiken tyyppisiin kohteisiin. Suunnittelijamme on erikoistunut palokatkosuunnitteluun, kokemusta jo yli 500 kohteen palokatkosuunnittelusta. Meiltä saat kaikentyyppisiin kohteisiin huolellisesti laaditun ja kustannustehokkaaksi hiotun palokatkosuunnitelman. Palokatkosuunnitelmat tuottaa Tulistop Oy.


Palokatkosuunnitelma

Palokatkosuunnitelma on erityissuunnitelma, jossa esitetään palo-osastoivien rakenteiden lävistävän tekniikan tiivityksen toteutustapa eli palokatko. Kaikki osastoivan rakenteen läpiviennit tulee tiivistää osastoivan rakennusosan osastointia vastaavaksi.

Palokatkosuunnitelmassa esitetään palokatkojen sijainnit rakennuksessa ja jokaisen palokatkon yksityiskohtainen toteutustapa detaljikuvissa.

Osa kokonaisuutta

Palokatkoilla voi rakennuskohteesta riippuen olla muitakin vaatimuksia kuin tiivistää tekniikkaläpivienti osastoivaa rakennetta vastaavaksi. Tällaisia vaatimuksia voivat olla esimerkiksi muuntojoustavuus, ääneneristävyys tai räjähdyspaineenkesto.

Otamme huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet palokatkosuunnitelmaa laatiessa.

Kustannustehokkaasti

Palokatkojen toteutukseen on mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä ammattitaitoisella palokatkosuunnittelulla. Olemme erikoistuneet palokatkosuunnitteluun ja siksi meiltä saat laadukkaan palokatkosuunnitelman jossa myös kustannusnäkökohdat on aina huomioitu.


Palokatkoihin erikoistunut suunnittelija tuntee laajasti eri palokatkotuotteiden sallitut käyttömahdollisuudet ja osaa suunnittella kohteen palokatkoista turvallisia toteutuskustannusten pysyessä mahdollisimman alhaisina.  

Ammattitaidolla

Ammattitaitoinen palokatkosuunnittelija tuntee alan viimeisimmät määräykset ja ajantasaiset tuotehyväksynnät.


Oli kohteesi sitten uudisrakennus tai saneerauskohde, kokenut suunnittelijamme laatii kohteeseesi uusimmat viranomaismääräykset toteuttavan palokatkosuunnitelman.