AJANKOHTAISTA

Palovex Oy:n liikettoimintaan muutoksia

Palovex Oy:n palokatkosuunnittelutoiminta on nyt oma yhtiönsä. Palokatkosuunnittelua varten on perustettu oma yhtiö Tulistop Oy joka jatkossa tuottaa palokatkosuunnittelun.

Meidän kautta saat palokatkoista suunnittelu- ja urakointipalvelut kuten ennenkin, yhtiömuutos ei vaikuta palvelutarjontaamme.

Syyskuulumisia / Elokuu 2020

Kesälomat on pääosin Palovex Oy:llä nyt pidetty, joten syksy on virallisesti alkanut. Kesän aikana saimme iloksemme palkattua uutta henkilöstöä.

Urakointipuolelle saimme tiimiä vahvistamaan jo pitkään alalla työskennelleen asentajan. Suunnittelupuolelle saimme myös uuden suunnittelijan vahvistamaan suunnittelutiimiämme.

On ollut hienoa miten monimuotoisissa hankkeissa olemme saaneet tänäkin vuonna toimia suunnittelu- ja urakointitehtävissä.

Nimitysuutisia / Huhtikuu 2020

Liiketoiminnan kasvaessa olemme nimittäneet urakoinnin puolelle uuden työnjohtajan.
Antti Piri aloittaa huhtikuun alussa uudessa tehtävässään urakoinnin työnjohtajana. Antti on aiemmin toiminut Palovex Oy:n urakoinnin puolella asennustehtävissä.

Huhtikuu 2020

Palovex täytti 2 vuotta maaliskuussa 2020. Olemme jatkaneet kasvua ja nykyään organisaatiossa työskentelee jo 10 henkilöä.

-Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet yhä enemmän myös palosuojausurakointia. Se on luonnollinen lisä Palovex Oy:n palokatkourakointitoiminnan lisäksi.
-Olemme tehneet palokatkourakointia ja -suunnittelua useisiin erikoishankkeisiin, näistä mainittakoon erityisesti Joutsenmerkkikohteet ja puurakenteiset kerrostalot.

Maaliskuu 2019

Palovex vietti maaliskuun alussa 1-vuotis synttäreitä. Ensimmäinen vuosi on ollut hieno ja tapahtumarikas.

- Palovexin palokatkourakointia hoitaa nykyisin viisi ihmistä ja suunnittelutyötä meillä tekee kaksi suunnittelijaa, väkimäärä on siis vuoden takaisesta yli kolminkertaistunut.
- Valmistuneita palokatkourakointikohteita ensimmäisen vuoden aikana kertyi noin 20 ja suunnitelmia tehtiin noin 100 kohteeseen.